Concerten

Ons doel tijdens het uitversterken van muziek is dat er goed geluid in de zaal is. Dit betekent dat alle instrumenten en stemmen goed gemixt worden en daardoor tot hun recht komen; zowel op het podium, als in de zaal.

Evenementen

Uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, conferenties of presentaties staan of vallen met goed geluid! Als de spreker goed en duidelijk verstaanbaar is blijven uw gasten betrokken in uw verhaal. Door goed naar uw wensen te luisteren, leveren wij maatwerk.

Live geluid

Opdrachtgevers

Dirigent Gospelgroep Promises Rijssen

Wim Rijstenberg

"Het viel mij op dat Henri Paarhuis tijdens de soundcheck gedegen en deskundig te werk gaat. Het resultaat was een perfecte performance met een uitstekende blend en balans. Hij weet echt wat de bedoeling is. Je hoeft hem niet veel te vertellen. Kortom: een vakman." »

Dirigente Bounce

Hanneke Rommelaar

"Samenwerken met Henri als geluidstechnicus ervaar ik als heel prettig! In zijn werk is Henri zowel professioneel als informeel, wat past bij werken met een kinderkoor. Henri is ontzettend punctueel en in zijn communicatie duidelijk en open."
Drummer

Mannes Goosen

"Ik heb een paar keer met Henri mogen samenwerken en dat is mij heel goed is bevallen. Hij is niet alleen in het bezit van goede apparatuur maar heeft ook zeer goede oren."

Dirigent

Arjan Pit

"Henri is een serieuze en professionele geluidstechnicus die zich onderscheidt van andere geluidstechnici door zijn grote interesse en kennis van de instrumenten en muziek. Hij stelt de kwaliteit van het optreden of concert altijd voorop en weet hierdoor een heel uitgebalanceerde en optimale geluidsbeleving te creƫren. De bezoekers van onze concerten zijn zeer tevreden."