Live opname

Musc kan uw concert of voorstelling in meerdere sporen opnemen. Na afloop van het concert worden de opnames in de studio afgemixt. Musc werkt samen met cameraspecialisten zodat het ook mogelijk is om een beeldregistratie te maken. Wij nodigen u uit om op ons Youtube-kanaal te beluisteren hoe goed een live opname van Musc kan klinken!

CD- en DVD-productie

Musc kan de productie van CD's voor u uitvoeren van begin tot eind. Door nauwe samenwerking met camera- en beeldspecialisten kunnen wij ook uw DVD-productie verzorgen. Naast het beeld en geluid zal ook de vormgeving professioneel en verzorgd zijn. Deze opnamen zullen niet alleen een mooie herinnering aan een concert zijn, maar ook heel geschikt voor verkoop.

CD-productie

Opdrachtgevers

Pianist

Ruben Tekelenburg

Henri verbaasde me met zijn zeer efficiĆ«nte manier van werken en zijn soepele, persoonlijke benadering. Ik heb me geen moment druk hoeven maken over de geluidsopnames van mijn eindexamen. »

Ensemble conservatoire, hobo

Marleen Schuuring

Henri Paarhuis heeft de klank van mijn hobo prachtig laten uitkomen in zijn opnames. Hij is bevlogen en serieus tijdens het opnemen." »

Oratoriumkoor Arise Kampen, voorzitter

Nico Blaauw

Vooraf werd er door Musc goed meegedacht met de mogelijkheden. De plaatsing van de microfoons was super: grotendeels praktisch onzichtbaar, door middel van staalkabels tussen pilaren en op de juiste plaatsen. Goede geluidopnames en de combinatie met beeld werd ook erg gewaardeerd. »

Studentenkoor Zwolle, dirigent

Dennis Broeders

Prima samenwerking. Henri is heel erg bereid om mee te denken, met als resultaat een mooie opname die aan mijn verwachtingen voldeed. »